روغن هیدرولیک

نمایش 1–12 از 19 نتیجه

نمایش فیلترها

بارگذاری محصولات بیشتر

روغن هیدرولیک | مشخصات | لیست قیمت | خرید | فروش | انواع | پخش

روغن هیدرولیک به طور کلی سیال یا مایعی است که در بسیاری از صنایع و کارخانه ها و خودروها کاربرد داشته و وظیفه اصلی آن انتقال قدرت و همچنین روان سازی قطعات در ماشین های هیدرولیکی است. با ما در این مطلب همراه باشید تا اطلاعات کاملی از انواع روغن هیدرولیک ، موارد کاربرد ، موارد مصرف ، ویژگی های عملکردی این روغن ها ، نحوه و زمان تعویض و همچنین نکات مهم خرید و قیمت انواع آنها به شما ارائه دهیم تا با اطلاعاتی کامل و جامع به انتخاب روغن هیدرولیک مناسب مورد استفاده خود برسید.

روغن هیدرولیک چیست ؟

روغن هیدرولیک سیال یا مایعی است که وظیفه اصلی آن انتقال قدرت و روان سازی قطعات در ماشین های هیدرولیکی است ، از جمله دیگر وظایف روغن های هیدرولیک می توانیم به محافظت از زنگ زدگی اجزای سیستم ، کاهش اصطکاک و سایش و سازگاری یا تمام اجزای سیستم نام ببریم. به عبارت دیگر استفاده از این روغن در خودرو باعث روان تر شدن چرخش فرمان خودرو می شود. از ویژگی های اصلی این روغن توان تحمل فشار بسیار زیاد است که بسیار شبیه روغن ترمز عمل می کند و به وسیله فشار تغییر حجم نمی دهد. در سیستمهای هیدرولیکی روغن سیال اصلی بوده و با تحت فشار قرار گرفتن وظیفه انتقال نیرو را انجام می دهد و اصلی ترین دلیلی که از روغن هیدرولیک برای این سیستمها استفاده می کنند این است که این نوع سایل تحت فشار تغییر حجم نمی دهد. روغن های هیدرولیک مانند باقی روغن ها از ترکیب کردن روغن پایه و مواد افزودنی مناسب تولید شده و با توجه با نوع روغن پایه و مواد افزودنی که در ترکیب این روغن ها استفاده می شود دارای کارکرد متفاوتی در سیستمهای مختلف می شوند. استفاده از روغن هیدرولیک در فرمان خودرو باعث روان تر شدن چرخش فرمان خودرو می شود ولی این تنها کاربرد این روغن نبوده و از این نوع روغن در صنایع مختلف استفاده های زیادی می شود که از جمله آنها می توانیم به کاربرد این روغن در خودروهای سنگین ، جرثقیل ها ، پمپ ها و جک ها ، بیلهای مکانیکی وترمزهای هیدرولیکی برای به حرکت در آمدن آنها با انتقال قدرت زیاد اشاره کرد.روغن‌های هیدرولیک به‌شدت به آلودگی هایی که وارد آن‌ها می شوند حساس بوده و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن‌ها در اثر آلودگی و ایجاد شرایط سخت کاری تغییر می‌کند.

انواع روغن هیدرولیک

روغن هیدرولیک به دو دسته اصلی روغن های هیدرولیک سنتتیک (مصنوعی) و روغن هیدرولیک نفتی (معدنی) تقسیم می شوند که هر دونوع دسته بندی به طور کامل برای شما در زیر توضیح داده شده است. همچنین در بازار روغن هیدرولیک در ایران آنها را بر اساس گرید و سطح کیفی که دارند نیز دسته بندی کرده و شرکتهای مختلف بهران ، پارس ، ایرانول انواع مختلفی از این روغن ها را تولید و به بازار عرضه کرده اند که انواع گرید و انواع سطحی کیفی نیز در زیر به طور کامل توضیح داده شده است.

روغن هیدرولیک سنتتیک(مصنوعی)

روغن هیدرولیک های سنتتیک روغن هایی هستند که از مواد طبیعی موجود در طبیعت ساخته شده و به همین دلیل به محیط زیست آسیبی نمی رسانند. همچنین در صورتی که به هر نحوی دچار نشت در طبیعت شوند برای انسانها و سایر موجودات در طبیعت خطری ندارند. تنها عیب این روغن های قیمت بالای آن ها نسبت به روغن های نفتی است.

روغن هیدرولیک نفتی(معدنی)

روغن هیدرولیک های نفتی با توجه به نامشان از مواد نفتی تولید و به همین دلیل خطرات جدی و زیادی را برای محیط زیست داشته و در صورت نشت در طبیعت سلامت انسانها و سایر موجودات در طبیعت را به خطر می اندازند. مزیت و برتری این روغن ها نسبت به روغن های سنتتیک قیمت مناسب آنهاست.

همچنین روغن های هیدرولیک از نظر نوع گرید و سطح کیفی نیز دسته بندی شده که از جمله گریدهایی که تولید می شوند می توانیم به گرید های 5، 10، 22، 32، 46، 68، 100، 150، 220، 320 اشاره کنیم که پر مصرف ترین این گریدها در بازار ایران گرید 46 و 68 بوده که مورد استفاده صنایع بیشتری قرار می گیرد. از بابت سطح کیفی نیز در سه سطح کیفی HLP، HVLP و HL تولید و روانه بازار می شوند. هرکدام از این سه سطح کیفی دارای خاصیت های مختلفی هستند به عنوان مثال سطح HVLP دارای شاخص گرانروی بیشتری بوده و به همین دلیل مقاومت روغن نسبت به تغییرات دمایی بیشتر شده و در نتیجه روغن خاصیت خود را کمتر از دست می دهد و عملکرد بهتری خواهد داشت.

موارد مصرف روغن هیدرولیک

روغن هیدرولیک در صنایع محتلف کاربردهای زیادی دارد و در اکثر صنایع مورد مصرف قرار می گیرد که از جمله این صنایع می توانیم به سیستم فرمان خودرو ، جک های صنعتی و پمپ خودروهای سنگین و یا جرثقیل ها ، بیل های مکانیکی ، ترمزهای هیدرولیک ، بالابرها و بسیاری از ماشین آلات صنعتی دیگر اشاره کنیم که در ادامه به صورت جزئی تر آنها را توضیح خواهیم داد.

سیستم فرمان خودرو

روغن هیدرولیک در صنایع محتلف کاربردهای زیادی دارد و می توانیم یکی از اصلی ترین موارد کاربرد روغن هیدرولیک را در صنایع خودروسازی نام ببریم که وظیفه چرخش راحت فرمان خودرو را به عهده داشته و با استفاده از روغن هیدرولیک در سیستم فرمان خودرو شما فرمان نرم تری خواهید داشت. با وجود اینکه با پیشرفت تکنولوژی سیستمهای فرمان برقی جایگزین هیدرولیک در خودروها شده اند ولی خودروهای بسیار زیادی هستند که از فرمان هیدرولیک استفاده می کنند و درصد بالایی از مصرف کنندگان خودرو از سیستم هیدرولیک در خودروی خود بهره می برند. شاید برای شما جالب باشد نحوه کار روغن هیدرولیک در فرمان خودرو را بدانید ، نحوه کار به این صورت است که در خودروها یک پمپ هیدرولیک وجود دارد که وظیفه آن واردکردن روغن به سیستم جعبه فرمان است ، طبق این سیستم وقتی شما به عنوان راننده فرمان را می چرخانید با پمپاژ روغن چرخ ها ساده تر به چرخش درآمده و شما تجربه استفاده از فرمان نرم تری را خواهید داشت.

جک‌های روغنی

جک های روغنی یکی دیگر از تجهیزات صنعتی هستند که با استفاده از روغن هیدرولیک عمل کرده و اجسام را به سمت بالا و پایین حرکت می دهند. از جک های هیدرولیکی برای حمل و نقل وسایل سنگین که به وسیله انسانها قادر به جابه جایی نیستند استفاده می کنند و موارد استفاده از این نوع جک ها را می توانیم در صنایع مختلف ، پالایشگاهها ، موقعیت حفاری زمین ، اسکله و بنادر ، تعمیرگاه خودروهای سنگین و انبارها مشاهده کنیم. عمبکرد جکهای روغنی بر اساس روغن هیدرولیک است و روغن هیدرولیک با یک فشار از طریق یک پیستون به مخزن وارد می شود و بر همان اساس می تواند جک را به سمت بالا حرکت دهد. با تخلیه روغن هیدرولیکی، جک به سمت پایین به حالت عادی باز می‌گردد. از آنجایی که حمل و نقل وسایل سنگین با تجهیزات ایمن و کارآمد در بسیاری صنایع اهمیت دارد، طراحی و تولید جک های روغنی یک حرفه ی تخصصی در صنعت محسوب می شود.

دستگاه‌های صنعتی

حتما شما هم تا به حال حداقل یک بار به کارخانه ها و یا کارگاههای ماشین کاری سر زده اید و این مطلب را مشاهده کرده اید که کارگران هر از چند مدتی به دستگاهها و تجهیزات مختلف روغن می زنند.تا به حال به علت استفاده از این روغن‌ها فکر کرده‌اید؟ آیا می‌دانید این روغن اصلا چه نوع روغنیست؟ هدف استفاده از این روغن ها انتقال نیروی دستگاه به قسمت های مختلف این تجهیزات و کمک به جا به جایی بهتر این قطعات است.برای مثال در دستگاه تزریق پلاستیک اگر روغن دستگاه تزریق پلاستیک تمیز باشد، قادر خواهد بود که طول عمر قطعات هیدرولیکی را 4 برابر افزایش دهید. همچنین زمان وقفه‌‌ی واحد تا 55 درصد کاهش می‌یابد. از دیگر مزایای منحصر به فرد روغن هیدرولیک دستگاه تزریق پلاستیک، عملکرد عالی آن در تمامی شرایط دمایی است. با استفاده از یک روغن هیدرولیک با کیفیت، نه تنها قطعات شما ضربه نمی‌خورند بلکه عملکرد آن‌ها در دماها و فشارهای مختلف ثابت خواهد ماند.

مهم‌ترین سیستم‌های هیدرولیکی که در کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از :

  • جرثقیل‌ها
  • پرس هیدرولیک
  • ترمز صفحات و دستگاه
  • سیستم‌های بالابر
  • بازوهای کنترلی سیستم

کاربردهای روغن هیدرولیک

روغن‎های هیدرولیک را بر اساس کاربرد نیز می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

1- دسته اول روغن های هیدرولیکی هستند که برای کاربردهای معمولی مانند روغن های استاندارد مورد اسفاده قرار می گیرند که بیشتر روغن های معدنی و مخلوطهای معدنی در این دسته قرار می گیرند

2- دسته دوم روغن های هیدرولیک ضد آتش یا مقاوم در برابر دمای بالا هستند که از این روغن ها می توان در ماشین آلات ریخته گری و این گونه محیط ها که دمای بالایی دارند استفاده کرد.

3- دسته سوم این روغن ها نیز در مواردی که دمای هوا کم است مورد مصرف قرار می گیرند به عنوان مثال روغن هایی که در سیستمهای انتقال قدرت هواپیما مورد مصرف قرار می گیرند از جمله این روغن ها هستند.

ویژگی های عملکردی و عوامل موثر در عملکرد و انتخاب روغن هیدرولیک

روغن هیدرولیک برای موارد مختلفی ساخته می شوند و مورد استفاده صنایع و کارخانه ها قرار می گیرند و هر روغن هیدرولیک ویژگی های مخصوص خود را دارد که توسط شرکت سازنده با مواد افزودنی که هنگام تولید به روغن هیدرولیک اضافه می شود برای یک هدف خاص فرمولیزه و طراحی می شود که در این قسمت به انواع ویژگی های عملکردی روغن هیدرولیک و همچنین عواملی که می توانند بر روی این عملکرد تاثیر بگذارند خواهیم پرداخت.

انتقال قدرت و توان

مهمترین ویژگی و وظیفه روغن هیدرولیک انتقال توان است . از روغن های هیدرولیک در محیط هایی که نیاز به قدرت زیاد است استفاده شده و به وسیله این روغن باعث انتقال قدرت به وسیله دستگاهها و تجهیزات بزرگ می شوند. با استفاده از روغن هیدرولیک می توان توان بالا را با اتلاف کم انرژی و بدون هرگونه اصطکاک و خوردگی منتقل کرد.

توانایی روغن‌کاری

ویژگی بعدی که برای هر روغن هیدرولیک در نظر گرفته شده و با استفاده از مواد افزودنی شرکت سازنده باعث به وجود آمدن این ویژگی می شود توانایی روغن کاری و قابلیت تحمل فشار زیاد است. در هنگام تولید هر سازنده بستگی به هدف محصول تصمیم می گیرد که کیفیت روان کاری روغن چه مقداری داشته باشد.یکی از اصلی ترین عواملی که باعث می شود روغن هیدرولیک توانایی تحمل فشار را داشته باشد همین خاصیت روان کاری آن است. لازم به ذکر است که تغییرات ویسکوزیته بر اثر دمای کار نیز به کیفیت روان کاری مربوط است.

مقاومت در برابر آتش

برخی از روغن های هیدرولیک طوری طراحی و ساخته می شوند که خاصیت مقاومت در برابر آتش داشته و بتوانند در محیط هایی که شعله آتش قرار دارد کار کرده و ویژگی های خود را از دست ندهند به عنوان مثال در مکان های خاصی مانند کوره های ذوب از دستگاه هایی استفاده می شود که می توان برای جک این نوع دستگاهها از روغن هیدرولیک استفاده کرد و چون در محیط های این چنینی روغن هیدرولیک در مجاورت حرارت بالایی قرار دارد باید خاصیت ضد اشتعال داشته باشد تا در هنگام مصرف خسارات جبران ناپذیری شامل سیستم نشود.

خاصیت کار در دمای بالا و خنک کاری تجهیزات

حرارت روی ویژگی سیالات مختلف اثر گذاشته  و وقتی سیالات در مقابل حرارت زیاد قرار بگیرند امکان دارد ویژگی های خود را از دست داده و به درستی عمل نکنند برای مثال زمانی که یک روغن به مدت طولانی کار کند داغ تر شده و ممکن است روان کاری مناسب خود را از دست بدهد به همین دلیل تولیدکنندگان هنگام تولید محصول مواد افزودنی را به محصول اضافه می کنند تا هر محصول نقاط تبخیر و اشتعال مختلفی داشته باشد و بتوان تشخیص داد که پایداری هر سیال چقدر است.

خواص الکتریکی، فیزیکی و مغناطیسی

روغن‌های هیدرولیکی با ویژگی‌های فیزیکی، مغناطیسی و الکتریکی تولید می‌شوند تا در سیستم‌های مختلف به خوبی کار کند. ویژگی‌های فیزیکی مثل چگالی و میزان تراکم حرارتی بر اساس نوع سیستم انتخاب خواهند شد. اما برخی از ویژگی‌ها مانند خواص الکتریکی و مغناطیسی باید با توجه به رفتار روغن هیدرولیک در سیستم بررسی شوند. برای مثال در سیستم‌هایی که ولتاژ بالا وجود دارد، تغییر ولتاژ ناگهانی مشکلی در روغن ایجاد نمی‌کند. همچنین قطبی شدن روغن در میدان‌های مغناطیسی به شدت مهم است.

پاک کنندگی تجهیزات

می‌توان به کمک استفاده از  فیلترهای مختلف بر سر راه گردش روغن هیدرولیک، انواع آلاینده‌ها نظیر ذرات معلق و یا آب را از سیستم خارج کرد و بدین ترتیب از آسیب رسیدن به تجهیزات به واسطه خوردگی و وقوع واکنش‌های شیمیایی با آب جلوگیری کرد و یکی از عواملی که باعث ایجاد طول عمر بالا برای تجهیزات شده و نیاز به تعمیرات اساسی را کاهش می دهد همین خاصیت پاک کنندگی تجهیزات است که از ایجاد لجن و رسوب در سیستم جلوگیری می کند.

سازگاری با محیط

مورد دیگری که هنگام تولید روغن هیدرولیک شرکت های تولید کننده به آن توجه می کنند محیطی است که روغن هیدرولیک در آن فعالیت خواهد داشت ، شرکت های سازنده هر روغن را برای یک محیط و کارکرد خاص ساخته و هنگام تولید به عواملی مانند سازگاری با آب بندها و یا سایر سیالات برای محیطهایی که با آب و سیالات سر و کار دارند و همچنین سازگاری با فلزات و پذیرش مواد اصلاح کننده برای سیستمها و قطعات مختلف توجه می کنند تا هنگام استفاده در چنین محیط هایی هم دستگاه و هم روغن هیدرولیک دچار مشکل نشوند.

مواد افزودنی روغن هیدرولیک

همانطور که اشاره کردیم در هر روغن هیدرولیک مواد افزودنی متفاوتی استفاده می شود و هر روغن ترکیب مخصوص به خود را دارد ، شاید برایتان سوال شده باشد که هر یک از این مواد افزودنی باعث ایجاد چه تغییراتی در روغن هیدرولیک می شود؟ عملکرد یک روغن هیدرولیک بسته به نوع استفاده از آن به موارد متفاوتی بستگی دارد. برخی از این موارد عبارتند از:

  • مواد افزودنی بهبود دهنده شاخص گرانروی یا مقدار ویسکوزیته روغن
  • مواد افزودنی ضدسایش (AW)
  • مواد افزودنی بالابردن درجه حرارت عملکرد
  • مقاومت لایه های روغن
  • مواد افزودنی جدا کننده آب و خاصیت جذب کنندگی حداکثر مقدار رطوبت
  • عدد ph و خاصیت اسیدی روغن
  • مواد بازدارنده اکسیداسیون
  • مواد افزودنی بازدارنده زنگ زدگی و خوردگی
  • مواد افزودنی ضدکف
  • مواد افزودنی فشارپذیر (EP)

در انتها باید به این نکته اشاره کنیم که به منظور انتخاب روغن مناسب با توجه به ویسکوزیته ، برای هر سیستم هیدرولیک بایستی به موارد زیر توجه داشت:

  • نباید ویسکوزیته خیلی کم باشد زیرا آب بندی سیستم‎های حاوی روغن با ویسکوزیته کم دشوار است.

  • نباید ویسکوزیته خیلی زیاد باشد زیرا اتلافات ناشی از اصطکاک درونی روغن افزایش پیدا می کند.

  • هنگام راه اندازی سیستم هیدرولیک ( که دمای روغن برابر دمای محیط است) نباید خیلی زیاد باشد.

  • نباید در حالت کار دائم سیستم هیدرولیک ویسکوزیته روغن خیلی کاهش یابد.

  • حتما بایستی با انواع پمپ‎ها سازگار باشد.

  • ویسکوزیته روغن برای سیستم‎های هیدرولیکی که در فضای آزاد کار می کنند باید به گونه ای انتخاب شود که برای کار تابستان و زمستان نیازی به تعویض روغن نباشد. در مواقع سرد سال ممکن است کار در حالت گرم برای 10 الی 15 دقیقه ضروری باشد.

زمان و نحوه تعویض روغن هیدرولیک

احتمالا همیشه برای شما این سوال بوده که زمان تعویض روغن هیدرولیک چه موقعی است؟ در این قسمت به این موضوع خواهیم پرداخت ، اینکه یک زمان مشخص برای تعویض روغن هیدرولیک مشخص کنیم کار درستی نیست چون هر روغن هیدرولیک ویژگی ها و مشخصات شیمیایی به خصوصی دارد و علاوه بر این با توجه به سیستم ، محیط کار ، درجه حرارت محیط و … باید در فواصل زمانی متفاوتی تعویض شود ولی به عنوان یک قانون سر انگشتی زمانی که رنگ روغن هیدرولیک تیره یا مشکی شود و یا گرانروی و ویسکوزیته آن تغییر کند ( شل و سفت بودن ) و یا بوی سوختگی از روغن به مشام رسید و یا روغن کف کرد می توانیم نشانه های تعویض روغن را مشاهده کنیم. از نظر کارشناسان خودرو نیز به عنوان یک عدد اگر بخواهیم بگوییم بین 80 تا 120 هزار کیلومتر کار کند می توانیم نسبت به تعویض آن اقدام کنیم. علاوه بر موارد ذکر شده هنگامی که صداهایی از پمپ هیدرولیک شنیدید و یا موقع چرخاندن فرمان صدای زوزه شنیدید باید نسبت به تعوض و هواگیری مدار اقدام کنید.

نکته مهمی که در هنگام تعویض روغن هیدرولیک باید به یاد داشته باشید این است که به دلیل تفاوت در مواد تشکیل دهنده و همچنین میزان گرانروی هر روغن هیچ وقت نباید دو نوع روغن را با یکدیگر ترکیب کنیم و به همین دلیل باید همواره از یک محصول استفاده کنید و یا روغن کهنه قبلی را به طور کامل تخلیه کنید و سپس اقدام به ریختن روغن جدید کنید.  برای تعویض روغن هیدرولیک نیز دو روش وجود دارد که در مقاله ای جداگانه کامل به آن پرداخته ایم ولی به طور خلاصه در روش اول که روش ساده تری است روغن هیدرولیک به طور کامل از مدار خارج و تخلیه نشده و طی دفعات مختلف روغن کهنه از مخزن بالایی خارج و روغن جدید به آن اضافه می شود تا طی چندین مرحله روغن به طور کامل تعویض شود.در روش دوم، روغن هیدرولیک به طور کامل از پایین تخلیه و روغن جدید از بالا اضافه می‌شود و این کار تا زمان تخلیه کامل روغن قدیمی ادامه می‌یابد.

نکات مهم هنگام خرید روغن هیدرولیک

هنگام خرید روغن هیدرولیک باید نکات مهمی را در نظر بگیریم تا روغن هیدرولیک متناسب با دستگاه خود را تهیه کنیم و از صرف هزینه زیاد جلوگیری کرده و از طرفی با صرف هزینه کم و خرید روغن هیدرولیک نامناسب باعث خرابی و ضررهای جبران ناپذیر دستگاه نشویم. شرکت های مختلف ایرانی و خارجی در بازار روغن هیدرولیک ایران فعال بوده و هرکدام محصولات متفاوتی را بسته به خواص شیمیایی و کارکرد مختلف روانه بازار کرده اند ولی نکته مهمی که وجود دارد قبل از خرید روغن هیدرولیک باید نکات زیر را در نظر گرفته و با توجه به نیاز خود به خرید روغن هیدرولیک اقدام کنید. مهمترین نکاتی که هنگام خرید روغن هیدرولیک باید در نظر بگیرید عبارتند از :

  • درجه حرارت عملکرد : باید همواره توجه داشته باشید در چه محیطی میخواهید از این روغن استفاده کنید و درجه حرارت محیط شما چه مقدار است که روغن عملکرد درستی داشته و با افزایش دمای محیط روغن وظایف خود را به درستی انجام داده و باعث خرابی سیستم نشود.
  • گرانروی روغن : روغن های مختلف تولید شده هریک دارای گرانروی مخصوصی هستند که شرکت تولید کننده هنگام عرضه به بازار در بروشور و بسته بندی روغن ها گرانروی آنها را نیز ذکر می کند و باید قبل از خرید روغن هیدرولیک به این موضوع فکر کنیم که چه گرانروی مورد نیاز ما است. ما نیاز به یک روغن شل داریم یا روغن سفت با گرانروی بالا نیاز ما را برطرف می کند.
  • سازگاری روغن با مواد تشکیل دهنده سیستم : سیستمهای مختلف از قطعات مختلفی تشکیل شده اند به طور مثال برخی از دستگاهها تمام فلزی بوده و در ساخت برخی دیگر از انواع مواد پلاستیکی و لاستیکی استفاده می شود. قبل از خرید روغن هیدرولیک باید مشخصات شیمیایی روغن را بررسی کنیم تا هنگام استفاده به قطعات دستگاه و سیستم آسیبی وارد نکند.
  • فشار سیستم و سرعت جواب دهی سیستم : مورد دیگری که همواره باید در نظر بگیرید این است که این روغن هیدرولیک باید چه فشاری را تحمل کرده و در اثر فشار زیاد خاصیت خود را از دست نداده و باعث ایجاد سایش و اصطکاک و خسارت به سیستم نشود. به عنوان مثال اکر سیستم مدت زمان زیادی مشغول به کار خواهد بود نیاز است سراغ روغنی با پایداری حرارتی بالا بروید.
  • کیفیت و نوع کاربرد روغن هیدرولیک : کیفیت محصول همواره اصلی ترین ویژگی هر محصول است که هنگام خرید باید بررسی شود و همچنین نوع کاربرد روغن هیدرولیک را باید بررسی کنید چون روغن هیدرولیک ها در بازار در انواع مختلف تولید شده و هریک خاصیت های مخصوص به خود را دارد که امکان دارد کاربردی که شما از آن انتظار دارید با محصول خریداری شده متفاوت باشد.
  • ساختار روغن : روغن ها در دو نوع سنتتیک و نفتی تولید و روانه بازار می شوند و هنگام تهیه محصول حتما به نوع ساختار روغن هیدرولیک توجه کنید و با توجه به نیاز خود محصولتان را تهیه کنید.
  • استاندارد بین المللی ISO 6743: علاوه بر همه موارد در اخر باید به استانداردهای بین المللی روغن هیدرولیک نیز توجه کنید. سازمان استاندارد بین المللی که با ISO شناخته می شود استانداردهای ISO 6743 را برای سیالات هیدرولیکی تعریف کرده که با توجه به آنها و علامت اختصاری روی روغن می توانید بهترین ترکیب موجود را انتخاب کنید.

قیمت روغن هیدرولیک

روغن هیدرولیک نیز به مانند سایر محصولات دارای انواع مختلفی بوده و کیفیتهای مختلفی داشته ، علاوه بر این موضوع شرکت های مختلفی در بازار روغن هیدرولیک فعالیت دارند که محصول تولیدی هر یک قیمت های مختلفی دارد ، اگر به صورت کلی بخواهیم به این موضوع بپردازیم روغن هیدرولیک بهران از بابت قیمت در رده اول قرار داشته و سپس شرکت نفت پارس را می توانیم قرار دهیم و بعد از آن از بابت قیمتی روغن هیدرولیک های ایرانول و سپاهان قیمت پایین تری دارند. البته قیمت بالا یا پایین نشانه برتری نیست و کیفیت نیز عامل اصلی در هنگام خرید روغن هیدرولیک است و روغن هیدرولیک بهران در بازار از اعتبار بیشتری برخوردار بوده و مصرف کنندگان کیفیت این شرکت را نسبت به سایر شرکت های موجود بیشتر می دانند. برای اطلاع دقیق از قیمت روغن هیدرولیک انواع شرکت های بهران ، پارس ، ایرانول ، روغن هیدرولیک خارجی شل و … می توانید با شماره های موجود در سایت تماس گرفته و پس از مشاوره رایگان با کارشناسان فروش پخش روغن محمدی محصول مورد نیاز خود را با بهترین قیمت بازار تهیه کنید.

 

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت